Showroom V8: Veneentekijäntie 8, 00210 Helsinki • e-mail: info@magentur.fi

TARKKUUS JA DESIGN ENNEN KAIKKEA

Korkea laatu, helppokäyttöisyys ja kauneus ovat Bengt Ek Designin pääperiaatteet, joista ei tingitä. Yrityksen tuotteissa pohjoismaalainen muotoilu yhdistyy sveitsiläiseen tarkkuuteen. Vuosien aikana brändi on tullut kansainvälisesti tunnetuksi laadukkaista kelloistaan, keittiövaaoistaan, lämpömittareistaan sekä muista innovatiivisista keittiötarvikkeistaan.

 

Ruotsalainen Bengt Ek perusti yrityksen yhdessä isänsä kanssa vuonna 1975 Sveitsin Luzernissa, jonne he rakennuttivat tehtaan ja ensimmäinen tuote tuli markkinoille jo samana vuonna.  Brändi kehittyy jatkuvasti ja luo uusia trendejä. Bengt Ek Designin tuotteita myydään maailmanlaajuisesti parhaiden jälleenmyyjien valikoimissa. Klassisimmat tuotteet ovat olleet esillä muun muassa New Yorkin, Tokion ja San Fransicon MoMa-museoiden näyttelyissä.

 

Brändin missiona on yhdistää laatu ja kauneus toimivuuteen, antamaan asiakkaalle iloa ja nautintoa sekä helpottamaan arkea. Brändin varmasti tunnetuin tuote on seinäkello 1845 irrotettavalla ajastimella. Alumiininen kello sopii joka keittiöön saaden ne näyttämään entistä tyylikkäämmiltä.

 

 

 

www.bengtekdesign.com