Showroom V8: Veneentekijäntie 8, 00210 Helsinki • e-mail: info@magentur.fi

SCANPAN – MADE IN DENMARK

SCANPAN A/S on maailman johtavia keittiövälineiden valmistajia. Yrityksen muotoilun ytimessä on sen perustamisesta 1956 lähtien ollut käsinvaletut alumiinituotteet patentoidulla keraamisella titaanipinnoitteella. Yhä tänäkin päivänä SCANPAN valmistaa kaikki keittiövälineet omassa tehtaassaan Tanskassa.

 

SCANPAN valmistaa tinkimättömän laadukkaita keittiövälineitä tämän päivän keittiöihin. Yrityksen filosofiaan kuuluu, että hyvä ruoka ansaitsee hyvät välineet, jotka valmistetaan samalla antaumuksella, kunnioituksella ja huolella kuin ruoanlaittoon suhtaudutaan. Kaikki painepuristetut alumiiniset keittiövälineet on valmistettu ympäristöystävällisestä, kierrätetystä alumiinista.

 

Yrityksen kehittämä ainutlaatuinen alumiinivalutekniikka varmistaa äärimmäisen kestävyyden ja täydellisen kuumuuden koko lämmitettävälle pinnalle. Laatua tarkkaillaan joka yksityiskohdassa, läpi koko valmistusprosessin. Taatakseen huippulaadun, käyttäjäystävällisyyden ja esteettisyyden SCANPAN kehittää konseptejaan yhdessä kokkien ja yhteistyökumppanien kanssa. Suosittujen non-stick-tuotteiden lisäksi SCANPANin valikoimaan kuuluu myös designtuotteita kuparista ja teräksestä jokapäiväiseen ruoanvalmistukseen.

 

SCANPAN REKLAMAATIOKÄSITTELYT JA –TIEDUSTELUT

PIKETA OY, SCANPAN@PIKETA.FI, PUH. 03 23 33 284