Magentur has been sold per 2.4.2024Please see:

www.sundqvist.se
www.stelton.dk www.sackit.dk www.rdg.dk
Please contact for the mentioned brands:
magnus.vaenerberg@sundqvist.se

Lahjakortti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Connaisseur Card on yksi Pohjoismaiden ostetuimmista lahjakorteista. Connaisseur Card  on arvokas lahja niin herkkusuulle, kulinaristille, kotikokille kuin ”hänelle, jolla on jo kaikkea”. Lahjan antajana sinun tarvitsee vain antaa kortti, Connaisseur Card  huolehtii lopusta.

The Connaisseur Card  Group on perustettu Ruotsissa vuonna 1969 ja yritys on lahjakorttien alan edelläkävijä. Connaisseur Card  toimii perinteisen lahjakortin tavoin: kortinsaaja valitsee itse yhden tai useamman lahjan kortin laajasta valikoimasta herkkuja ja designtuotteita. Lahja toimitetaan kortinsaajan kotiin tai tämän valitsemaan osoitteeseen, valitsemanaan ajankohtana.

Lahjakortin valikoimaan kuuluu premium-luokan ruokaa aina erikoisjuustoista tryffeleihin, keittiövälineitä, kokkiveitsiä, sisustustuotteita, designia ja asusteita. Lahjakortteja on useampia mistä valita. Lahjakortti on täydellinen lahja henkilölle, joka arvostaa laadukkaita veitsiä, keittiövälineitä, kodintekstiilejä tai herkullisia ruokia.

Voit personoida ja räätälöidä oman lahjakorttisi tai tehdä siitä yrityksenne ilmeen mukaisen sekä tehdä sisällön oman toiveen mukaiseksi. Voit valita useammasta Connaisseur Card –kokonaisuudesta suosikkisi, ja Connaisseur Card Exclusive -korttiin saat jopa nettisivun omalla henkilökohtaisella tervehdyksellä asiakkaille tai henkilökunnalle.
www.ccard.fi

V8 Showroom
Soita ja varaa aika!
+358 440 455 755
Veneentekijäntie 8
00210 Helsinki
Copyright © 2021 • All rights reserved • Oy Magentur Ab • Veneentekijäntie 8, 00210 Helsinki
Y-tunnus/VAT number: 2272024-4 / FI22720244