Magentur has been sold per 2.4.2024Please see:

www.sundqvist.se
www.stelton.dk www.sackit.dk www.rdg.dk
Please contact for the mentioned brands:
magnus.vaenerberg@sundqvist.se

Timelessness, Functionality, Innovation

Stellan ja Carton perustivat vuonna 1960 yhden tunnetuimmista tanskalaisista designbrändeistä – Steltonin. Yritys sai tuulta purjeisiinsa 1964, kun yrityksen silloinen johtaja Peter Holmblad aloitti yhteistyön Tanskan kuuluisimman arkkitehdin ja muotoilijan Arne Jacobsenin kanssa.

Tästä yhteistyöstä syntyi Cylinda Line -astiasto, joka pääsi kansainväliseen maineeseen pelkistetyllä kauneudellaan ja funktionalistisella muotoilullaan. Cylinda Line -sarjan suosio kasvatti Steltonista alan suuryrityksen. Etenkin Yhdysvalloissa Steltonin tuotteisiin ihastuttiin. Steltonin todellinen DNA näkyykin näissä tunnetuissa tuotteista, jotka ovat äärimmäisen funktionaalisia ja kohtuuhintaisia.

Vuonna alkoi 1971 menestyksekäs yhteistyö Erik Magnussenin kanssa ja 1977 lanseerattu muovista ja teräksestä valmistettu termoskannu on yhä Steltonin myydyin tuote ja pohjoismaisen muotoilun ikoni.

Steltonin tuotteet ovat niittäneet Red Dot -muotoilupalkintoja sekä muita kansainvälisiä designpalkintoja. Steltonin tuotteet kuuluvat monen designmuseon kokoelmiin.

“Yhdessä lahjakkaiden suunnittelijoiden kanssa tavoitteemme on luoda ajattomia ja toimivia malleja, jotka tekevät arjesta hieman kauniimman."– Michael Ring, toimitusjohtaja, Stelton

https://www.stelton.com/en/

V8 Showroom
Soita ja varaa aika!
+358 440 455 755
Veneentekijäntie 8
00210 Helsinki
Copyright © 2021 • All rights reserved • Oy Magentur Ab • Veneentekijäntie 8, 00210 Helsinki
Y-tunnus/VAT number: 2272024-4 / FI22720244