Magentur has been sold per 2.4.2024Please see:

www.sundqvist.se
www.stelton.dk www.sackit.dk www.rdg.dk
Please contact for the mentioned brands:
magnus.vaenerberg@sundqvist.se

Kokkiveitset kuin samuraimiekat

Japanissa Tamahaganen tuntevat kaikki, jotka ovat kiinnostuneet veitsistä. Japaninkielinen sana "tamahagane" tarkoittaa erittäin korkealaatuista ja puhdasta miekan terästä. Nimi tulee myyttisestä teräksestä, jota käytetään perinteisten japanilaisten samuraimiekkojen valmistuksessa.
Vuonna 1958 perustettu japanilainen yritys Tamahagane on erikoistunut 3-kerroksisesta teräksestä valmistettuihin laadukkaisiin, ainutlaatuisen teräviin keittiöveitsiin. Veitset ovat uniikkeja, laadukkaita, erittäin teräviä ja kestäviä jokapäiväiseen käyttöön. Veitset ovat kauniita omistaa ja käyttää.
Tänä päivänä kaikki Tamahaganen veitset valmistetaan Japanissa Kataoka-tehtaalla, Niigatassa tiukkojen standardien mukaisesti. Veitsien terä koostuu 3 kerroksesta. Veitsissä käytetään ydinteräksenä VG-5 terästä, joka on kovuudeltaan Rockwellin asteikolla n. 60, ja teräs tunnetusti pysyy myös erittäin hyvin terässä. Terässä käytettävä materiaali taotaan n. 20 millimetristä 2 mm:in paksuuteen. SUS-410-teräksestä valmistetut kaksi ulkokerrosta pysyvät melko pehmeinä, mutta pehmeämpi materiaali suojaa kovaa ja haurasta ydintä korroosiolta ja vaurioilta. Erittäin ohut ydin ja pehmeät ulkomateriaalit tekevät veitsestä todella helpon teroittaa.

Lisää...

V8 Showroom
Soita ja varaa aika!
+358 440 455 755
Veneentekijäntie 8
00210 Helsinki
Copyright © 2021 • All rights reserved • Oy Magentur Ab • Veneentekijäntie 8, 00210 Helsinki
Y-tunnus/VAT number: 2272024-4 / FI22720244