Magentur has been sold per 2.4.2024Please see:

www.sundqvist.se
www.stelton.dk www.sackit.dk www.rdg.dk
Please contact for the mentioned brands:
magnus.vaenerberg@sundqvist.se

Ajattoman tyylikästä ja
kestävää idylliä

Rosendahl Design Group kattaa tanskalaisen muotoilun rakastetut klassikot sekä innovatiiviset elämäntapatuotteet kotiin, pöydälle ja keittiölle.

Innovaatio, luovuus ja tanskalaisen muotoiluperinteen kunnioittaminen – nämä ovat Rosendahl Design Groupin periaatteet. Yrityksen tavoitteena on profiloida ja suojella tanskalaisia ​​design-aarteita, löytää klassikkoja uudelleen – sekä luoda uutta tanskalaisen muotoiluperinteen mukaisesti. Tanskalaista muotoiluperinnettä kunnioittaen yritys työllistää pääasiassa tanskalaisia ​​suunnittelijoita.

Rosendahl Design Group -ryhmään kuuluu: Rosendahl Copenhagen, Kay Bojesen Denmark, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, Juna, Lyngby Porcelæn ja Kähler. 
Rosendahl edustaa tanskalaista muotoilua, joka on luotu käytettäväksi joka päivä. Kay Bojesen tuottaa ja kehittää korkealaatuisia tuotteita, jotka perustuvat Kay Bojesenin luovaan ja huvittavaan eläinmaailmaan ja innostavat lasta meissä kaikissa.

Rosendahl Design Group on pohjoismaiden edustaja japanilaiselle veitsimerkille GLOBAL, joka on tunnustettu yhdeksi maailman parhaista keittiöveitsimerkistä. 
Vuonna 1825 kreivitär Henriette Danneskiold-Samsøe perusti Holmegaardin periaatteenaan, että jokaisella tanskalaisella pitäisi olla kaunis juomalasi. 
Rosendahl Design Groupin alta löytyy Arne Jacobsenin kelloja, Bjørn Wiinbladin tekstiilejä ja kaikkea maan ja taivaan väliltä!

https://www.rosendahldesigngroup.com


V8 Showroom
Soita ja varaa aika!
+358 440 455 755
Veneentekijäntie 8
00210 Helsinki
Copyright © 2021 • All rights reserved • Oy Magentur Ab • Veneentekijäntie 8, 00210 Helsinki
Y-tunnus/VAT number: 2272024-4 / FI22720244