Magentur has been sold per 2.4.2024Please see:

www.sundqvist.se
www.stelton.dk www.sackit.dk www.rdg.dk
Please contact for the mentioned brands:
magnus.vaenerberg@sundqvist.se

Dare Yourself

Kristoffer Glerupin perustaman SACKit-brädin tarina alkoi Tanskan Aalborgissa 2012. Yritys on sen jälkeen vakiintunut designbrändiksi, joka tuo laadukkaan suunnittelun kaikkien saataville.

SACKit on tanskalaista muotoilua, joka erottuu. Brändin valikoimaan kuuluu huippusuosittujen säkkituolien ja rahien lisäksi, kuulokkeita, kaiuttimia, tarjoiluvaunuja ja tarjottimia. Yrityksen tavoitteena on luoda tinkimättömän käytännöllisiä, korkealaatuisia ja kestäviä huonekaluja ja sisustustuotteita.

Usein säkkituolien ja kaiuttimien yhteyttä ihmetellään, mutta SACKit-filosofiaan kuuluu luoda ennen kaikkea toimivia lifestyle-tuotteita, jotka sopivat moderniin, aktiiviseen elämään.

Valikoimaan kuuluu vain tuotteita, jotka suunnittelijat haluaisivat omistaa itse. Kaikki materiaalit on valittu huolellisesti, ne ovat korkealaatuisia ja tuotteet kestävät vuosia.

Suunnittelemme toimivaa mukavuutta olohuoneeseen, terassille, lastenhuoneeseen, lomalle, rannalle tai ihmisen parhaalle ystävälle – yksinkertaisesti sanottuna, modernille ja aktiiviselle elämälle. Tuolit edustava modernia skandinaavista muotoilua ja ne sopivat kotiin kuin kotiin.
Säkkituoleissa on käsin ommellut ompeleet, jotka tekevät jokaisesta tuolista ainutlaatuisen. Linjakkaissa kaiuttimissa on ainutlaatuinen muotoilu ja tarkoin valitut materiaalit. Meistä elektroniikka voi sekä kuulostaa ja näyttää upealta!
www.sackit.dk

V8 Showroom
Soita ja varaa aika!
+358 440 455 755
Veneentekijäntie 8
00210 Helsinki
Copyright © 2021 • All rights reserved • Oy Magentur Ab • Veneentekijäntie 8, 00210 Helsinki
Y-tunnus/VAT number: 2272024-4 / FI22720244